21.01.2024
Pro rok 2024 vám nabízíme plavby po Jadranu se společností I.D.Riva Tours a Katarina Line. Riva Tours je největší německá cestovní kancelář, výhradně zaměřená na Chorvatsko. Nástupní města na plavby jsou Poreč. Rijeka, Zadar, Trogir.

I.D.Riva Tours (katalog vám rádi zašleme v pdf)

Naše lodě • Lodě naší flotily jsou motorové plachetnice a jachty s kapacitou 13 až 40 osob. Liší se velikostí a vybavením. Přehled našich lodí najdete od strany 10 katalogu.

Naše trasy • Plavby nabízíme ze čtyř přístavů: Poreč (od strany 28), Rijeka (od strany 43), Zadar (od strany 77) a Trogir (od strany 98). Přehled naší široké nabídky tras naleznete od strany 20. Přesný popis tras naleznete v příslušných sekcích u jednotlivých odjezdových přístavů.

Skupinové pobyty • Všechny lodě lze také pronajmout výhradně pro uzavřenou skupinu - včetně posádky a paliva. Ideální pro skupiny, rodiny a přátele, kteří chtějí zažít exkluzivní společnou dovolenou za přijatelné ceny!

Pro sezónu 2024 jsme připravili několik novinek, díky kterým bude plavba ještě lepší a příjemnější.

  • Trasy z našeho nového výchozího přístavu Poreč s prémiovou lodí MS Morena byly v roce 2023 úspěšné hned od začátku. Mírně jsme změnili koupací trasu P1 (strany 30/31), aby bylo ještě více času na rozsáhlé přestávky na koupání.
  • Změnili jsme naši novou aktivní trasu PB (strany 32/33) z Poreče tak, aby žádný z cyklovýletů nevedl po makadamových cestách, ale pouze po asfaltových silnicích a pěšinách.
  • Po velkém úspěchu našich nudistických tras z Rijeky a Trogiru jsme na žádost našich hostů připravili novou nudistickou trasu ZF (strany 86/87) ze Zadaru.
  • Zcela jsme přepracovali naši aktivní trasu ZB - "Island hopping by bike" ze Zadaru (strany 88/89) - a učinili ji ještě atraktivnější.
Přihlaste se k odběru novinek
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.